Du ser nå kampanjepriser fra Sandefjord Fotball. | Se release.no for mer informasjon.
Du ser nå kampanjepriser fra Sandefjord Fotball. | Se release.no for mer informasjon.

Om Release

146.orig.c0ae07bf4bf226b5079afbf5790ac3c4.png

Mobiltelefoner er noe vi alle er helt avhengige av, både privat og på jobb. Men vi er ikke avhengige av at den er ny. Likevel skrotes gode telefoner – fordi det er store penger å tjene på å selge nye. Dette vil Release gjøre noe med.

Release pusser opp brukte mobiler og selger de ut – igjen og igjen. Det er på høy tid at vi endrer syn på mobilens livstid. Mange er opptatt av å ha det siste og nyeste, men gårsdagens modell har ikke lenger enorme forskjeller fra nylanseringen, selv om prisen skulle tilsi det. Den høyeste prisen er det miljøet som betaler.

Billigere, grønnere, enklere.

Gleden ved en god mobil blir enda større når du vet at du ikke sløser, verken med egne penger eller jordens ressurser. En mobil inneholder over 30 grunnstoffer, hvorav 5 av disse er direkte utrydningstruet! Og hver mobil som produseres står for store klimautslipp. 

Release er Norges bærekraftige mobilselskap. Vi kjemper for ansvarlig og miljøvennlig forbruk gjennom salg av pent brukte mobiler. På den måten kan alle få en god mobil til en bedre pris, og samtidig bedre samvittighet.

Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. Vi sørger for at hver mobil benyttes av 3-4 personer før den forsvarlig gjenvinnes og komponentene gjenbrukes eller resirkuleres.

Historikk

Release ble lansert sommeren 2020. Selskapet springer ut av Grønnmobil, en bedrift som så dagens lys for første gang i 2011. De to virksomhetene drives i dag i ett og samme selskap med felles ledelse.

Selskapet har hovedkontor og lager i Sandefjord, hvor mobilene pusses opp og sendes ut til nye kunder. Herfra håndteres også mobiltelefoner som har kommet til veis ende, og som skal gjenvinnes på en ansvarlig måte.
I mars 2021 åpnet den første Release butikken i Kongens gate 9 i Sandefjord. 

Kontaktinformasjon

Release AS
Aagaardsplass 2
3211 Sandefjord

Sentralbord: +47 904 31 000

Organisasjonsnummer: 920 502 873

Ledelsen

Ledelsen i Release består av mennesker med solid erfaring fra mobilbransjen.

I Release legger vi vekt på trivsel i hverdagen, godt humør, dedikasjon til jobben og til hverandre. Når vi legger kompetanse på toppen, får vi et dyktig team som sammen skaper kundeopplevelser og gode produkter! Nedenfor ser du noen av menneskene bak Release. 

 

Øistein Eriksen 

Administrerende direktør / pressekontakt
oistein.eriksen@release.no
+47 408 58 500

 

Øistein er selskapets leder. Han startet i sin tid OneCall, et mobilselskap han ledet med stor suksess fram til han gikk av sommeren 2018. Du har ganske sikkert sett ham på TV, for Øistein var i en årrekke frontfigur for OneCalls reklamefilmer. Før OneCall var han med å bygge opp NetCom (i dag Telia Norge) fra mobilmarkedet åpnet for privatkunder i 1993. Øistein er utdannet siviløkonom (NHH).

 

Christopher Isaksen

Finansdirektør
christopher.isaksen@release.no
+47 484 34 148

 

Christopher er selskapets finansdirektør. Han startet sin karriere som salgsleder for Talkmore i 2004. Han har siden den gang fått bred erfaring innen IT, finans og venture. Han har vært med å starte flere internasjonale selskaper innen IT, media og finans. Han har de siste ti årene bodd i Europa, Asia og Midtøsten, men flyttet tilbake til Norge i 2019. Christopher er utdannet innen ledelse og administrasjon (BI), og har tatt CS50 (Harvard)   

 

Thale Knudsen

Kundedirektør
thale.knudsen@release.no
+47 408 56 056

 

Thale er ansvarlig for kundeopplevelsen i Release. Hun har lang erfaring fra mobilbransjen, blant annet OneCall og MyCall, hvor hun i flere år ledet arbeidet med forvaltning av kundebasen. Før Release jobbet Thale med brukeropplevelse og kommunikasjon via app og mobile kommunikasjonsløsninger i Link Mobility. Hun er utdannet innen akvakultur (HVL), men har altså skiftet beite siden den gang. Nå er hun genuint opptatt av at det skal være enkelt, oversiktlig og godt å være kunde hos Release.

 

Lene Briseid

Markedsdirektør
lene.briseid@release.no
+47 928 12 400

 

Lene er selskapets Markedsdirektør. Lene har en bachelor i marketing fra Norges Handelshøyskole og startet sin karriere som Marketing manager i Netcom. Etter solide år der fortsatte reisen hos PepsiCo Nordic og som Markeds- og innovasjonsansvarlig for Norden var hun blant annet med på å lede en suksessfull satsing på sukkerfri brus, noe som bidro til at Pepsi Max gikk forbi Coca Cola i markedsandel både i volum og value. Nå brukes erfaring fra brusmarkedet og forbrukeratferd generelt til å få gjenbruk på dagsorden innenfor mobiltelefoner.

 

Frode Elverum

Direktør for produkt og IT-systemer
frode.elverum@release.no
+47 486 06 060

  

Frode er selskapets Direktør for Produkt og IT-systemer. Frode er utdannet sivilingeniør fra KTH i Stockholm, og har lang erfaring fra telekombransjen. Som Produktdirektør var han med å bygge opp OneCall fra start i 2004 fram til 2021, kun avbrutt av 3 år som Bredbåndssjef i Get fra 2017-2019. Frode er levende opptatt av å etablere langsiktige og gode kunderelasjoner gjennom å lage nyskapende og gode løsninger som gir eksepsjonelle kundeopplevelser.

 

Thomas Hovde

Kommersiell direktør
thomas.hovde@release.no
+47 410 04 410

 

Thomas er selskapets Kommersielle Direktør. Thomas er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med etterutdanning innen prosjektledelse og strategisk ledelse. Thomas har lang erfaring fra telekombransjen. Thomas startet sin karriere i 7-Eleven for deretter og tre inn i Telecom bransjen hos Telenor. Etter noen år i Telenor har han vært med og startet Smart Club Telecom og andre mindre IT selskaper, før reisen gikk til OneCall  og MyCall. Der har han ledet salgsarbeid og butikker. Thomas har også brederfaring fra å lede salget av Mobiltelefoner i Onecall og MyCall, og er den som introduserte ideen bak NesteNy( brukte mobiler). Thomas sin erfaring fra salg og distrubisjon av brukte telefoner, sikrer at Release har kompentanse på gjenbruk i alle ledd.

 

Kjøpe brukt mobil?

Er du interessert i å kjøpe en brukt mobil? 
Besøk Release sin nettbutikk!