Hvem er vi

I Release legger vi vekt på trivsel i hverdagen, godt humør, dedikasjon til jobben og til hverandre. Når vi legger kompetanse på toppen, får vi et dyktig team som sammen skaper kundeopplevelser og gode produkter! 

Nedenfor ser du noen av menneskene bak Release.

 

Ledelsen

Ledelsen i Release består av mennesker med solid erfaring fra mobilbransjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Øistein Eriksen er selskapets leder. Han startet i sin tid OneCall, et mobilselskap han ledet med stor suksess fram til han gikk av sommeren 2018. Du har ganske sikkert sett ham på TV, for Øistein var i en årrekke frontfigur for OneCalls reklamefilmer. Før OneCall var han med å bygge opp NetCom (i dag Telia Norge) fra mobilmarkedet åpnet for privatkunder i 1993. Øistein er utdannet siviløkonom (NHH).

 

Øistein Eriksen
Administrerende direktør / pressekontakt
oistein.eriksen@release.no

+47 40 85 85 00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christopher Isaksen er selskapets finansdirektør. Han startet sin karriere som salgsleder for Talkmore i 2004. Han har siden den gang fått bred erfaring innen IT, finans og venture. Han har vært med å starte flere internasjonale selskaper innen IT, media og finans. Han har de siste ti årene bodd i Europa, Asia og Midtøsten, men flyttet tilbake til Norge i 2019. Christopher er utdannet innen ledelse og administrasjon (BI), og har tatt CS50 (Harvard)  

 

Christopher Isaksen

Finansdirektør

christopher.isaksen@release.no

+ 47 48 43 41 48

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thale Knudsen er ansvarlig for kundeopplevelsen i Release. Hun har lang erfaring fra mobilbransjen, blant annet OneCall og MyCall, hvor hun i flere år ledet arbeidet med forvaltning av kundebasen. Før Release jobbet Thale med brukeropplevelse og kommunikasjon via app og mobile kommunikasjonsløsninger i Link Mobility. Hun er utdannet innen akvakultur (HVL), men har altså skiftet beite siden den gang. Nå er hun genuint opptatt av at det skal være enkelt, oversiktlig og godt å være kunde hos Release.

 

Thale Knudsen

Kundedirektør

thale.knudsen@release.no
+47 40 85 60 56

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Lene Briseid er selskapets Markedsdirektør. Lene har en bachelor i marketing fra Norges Handelshøyskole og startet sin karriere som Marketing manager i Netcom. Etter solide år der fortsatte reisen hos PepsiCo Nordic og som Markeds- og innovasjonsansvarlig for Norden var hun blant annet med på å lede en suksessfull satsing på sukkerfri brus, noe som bidro til at Pepsi Max gikk forbi Coca Cola i markedsandel både i volum og value. Nå brukes erfaring fra brusmarkedet og forbrukeratferd generelt til å få gjenbruk på dagsorden innenfor mobiltelefoner.

 

Lene Briseid

Markedsdirektør

lene.briseid@release.no

+47 92 81 24 00

 

 

 

 

 

 

 

  

Frode Elverum er selskapets Direktør for Produkt og IT-systemer. Frode er utdannet sivilingeniør fra KTH i Stockholm, og har lang erfaring fra telekombransjen. Som Produktdirektør var han med å bygge opp OneCall fra start i 2004 fram til 2021, kun avbrutt av 3 år som Bredbåndssjef i Get fra 2017-2019. Frode er levende opptatt av å etablere langsiktige og gode kunderelasjoner gjennom å lage nyskapende og gode løsninger som gir eksepsjonelle kundeopplevelser.

 

Frode Elverum

Dirketør for Produkt og IT-systemer

frode.elverum@release.no

+47 48 60 60 60

 

 

 

 

 

 

 

  

Thomas Hovde er selskapets Kommersielle Direktør. Thomas er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med etterutdanning innen prosjektledelse og strategisk ledelse. Thomas har lang erfaring fra telekombransjen. Thomas startet sin karriere i 7-Eleven for deretter og tre inn i Telecom bransjen hos Telenor. Etter noen år i Telenor har han vært med og startet Smart Club Telecom og andre mindre IT selskaper, før reisen gikk til OneCall  og MyCall. Der har han ledet salgsarbeid og butikker. Thomas har også brederfaring fra å lede salget av Mobiltelefoner i Onecall og MyCall, og er den som introduserte ideen bak NesteNy( brukte mobiler). Thomas sin erfaring fra salg og distrubisjon av brukte telefoner, sikrer at Release har kompentanse på gjenbruk i alle ledd.

 

Thomas Hovde

Kommersiell Direktør

thomas.hovde@release.no

+47 410 04 410

 

Selskapsinfo:

Release AS

Orgnummer: 920 502 873

Sentralbord: 90 43 10 00

Adresse: Aagaardsplass 2, 3211 Sandefjord